10.1.2017

Toilettipussukkaa joka lähtöön


Joulut on nyt juhlittu ja arkeen palattu, mutta vilkaistaan vielä hieman lahjoja, joita ompelin täksi jouluksi. Löysin Villa & villa -blogista huippuselkeän toilettipussin ohjeen ja tehtailin näitä sitten lahjoiksi perheenjäsenille ja ystävälle. Sen verran oikaisin, että jätin sisätaskun ja terenauhan ompelematta, sillä puuhaa näiden parissa riitti ilmankin.Ensimmäisen version jälkeen huomasin, kuinka tärkeä kunnon tukikangas onkaan. Tästä ensimmäisestä, äidille tekemästäni raidallisesta pussukasta tuli vähän ryhditön, mutta voihan sitä käyttää vaikka alusvaate- ja asustepussukkana matkaan lähtiessä. Toilettilaukun suuri kokokin pääsi vähän yllättämään, eli tuolta linkistä löytyvä ison pussukan ohje on oikeasti ISO. Veljieni toilettipusseihin leikkasin kaavat itse, sillä tahdoin tehdä niistä hieman pienemmät. Muut laukut on tehty Villa & villa -blogin pienen pussukan kaavoilla. :)


Mummin joulupaketista paljastui tämä eläinkuviollinen pussukka, kun taas sinisävyinen toilettilaukku jäi itselleni. Minulta on puuttunut matkakäyttöön sopiva meikkilaukku, johon voisi kerätä mukaan vain ne tuotteet, joita reissussa tarvitsen. Joululomalla tämä laukku pääsi käyttöön ensimmäistä kertaa, ja koko osoittautui juuri sopivaksi.

Pussukoiden lisäksi ompelin lahjaksi yhden trikoisen aamutakin, mutta siitä en kuvaa saanut mahdottomien kuvausolosuhteiden vuoksi. Nämäkin kuvat on jälleen kerran otettu parvekkeella, joka on pimeään vuodenaikaan lähes ainoa mahdollinen kuvauspaikka...

Kivaa tiistai-iltaa!

- Riiks

2 kommenttia:

  1. On tosi hyvän näköisiä pussukoita.Toi mummin pussukka näyttää malliltaan Pentikin pussukalta, mä sain sen lahjaksi. On tosi hyvä käytännössä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Huomasinkin ennen joulua, että Pentikissä myytiin kivan näköisiä meikkipusseja :)

      Poista