5.1.2015

Infoa kommentoinnin muuttumisesta

Heipä hei ja hyvää alkanutta vuotta!

Koska uuteen vuoteen kuuluu uudet kujeet, saapuvat muutokset tähänkin blogiin. Mitään sen radikaalimpaa ei kuitenkaan ole tiedossa, kuin että pääsin eroon vanhasta kommenttipohjasta, ja "tekninen tuki" vaihtoi sen Bloggerin alkuperäiseen kommentointialustaan. Tämän muutoksen kautta olen paremmin perillä blogiin tulevista kommenteista ja pystyn toivottavasti reagoimaan niihin nopeammin. Eli hyvästi, Disqus, sinua ei tule ikävä! Pahoittelen, mikäli jonkun kommentti jäi minulta huomaamatta, mutta entisen kommentointijärjestelmän päivittyminen aiheutti vaikeuksia kommenttien havaitsemisessa. En ole vielä täysin varma, ovatko aikaisemmin ilmestyneet kommentit mahdollista siirtää tälle uudelle pohjalle. Yritetään!


Eli tältä näyttää uusi kommentointilomake. Klikkaamalla valikosta "Nimi/URL-osoite" kommentin voi lähettää omavalintaisella nimimerkillä. Jättämällä oman blogin osoitteen URL-osoiteelle varattuun laatikkoon pääsen paremmin tekemään vastavierailun kommentoijan blogiin. On aina kiinnostavaa päästä kurkkaamaan, että ketäs tänne minun blogiini eksyykään :) Google-tilin ja muiden tunnistautumistapojen käyttäminen on toki myös mahdollista.


Toinen odottamani uudistus on tällainen pikapalautevalikko, joka löytyy kunkin postauksen lopusta. Tämä pikapalaute onkin hyvä vaihtoehto kiireiselle lukijalle, joka ei ehdi tai jaksa aina kommentoida. Palautetta seuraamalla voin nähdä millaiset jutut teitä lukijoita kiinnostavat. Toivepostausten aiheita otan toki edelleen vastaan kommenttiboksin puolella!

Itse olen todella innoissani näistä muutoksista ja muutenkin intoa bloggaamiseen olisi hirmuisesti. Koetankin pian palata postaamaan jostain vähän enemmän blogin aiheepiiriin sopivasta :)

- Riiks

2 kommenttia:

  1. Oli pakko heti tulla testaamaan, että toimiiko tää kommentointi. Ja tosi hyvä idea tuo pikapalaute-osio! Alkoi itseäkin mietityttämään, että tuollainen olisi kyllä kätevä. ;) Noh, sitten kun vähän helpottaa tää kiire niin ajattelin kanssa vähän panostaa blogin ulkonäköön... it-tuen avustuksella tietty! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mäkin olen tosi tyytyväinen! It-tuki osaisi varmasti luoda vastaavan, se saattoi olla jossain tuon bloggerin asetuksissa… :)

      Poista