1.12.2016

Porosukka ja joulunodotuksen yllätyksiä


Joulukuu on nyt startannut, joten oli aika ripustaa joulusukka roikkumaan. Ensimmäistä kertaa kotonamme roikkuu tällainen joulukalenteri, johon vuoropäivin voi laittaa toiselle jonkin yllätyksen. Neuloin perussukan hieman huopuneista, itse värjätyistä villalangoista ja virkkasin koristeeksi poron. Eihän tuo pohjaväri mitenkään hirveän jouluinen ole, mutta tahdoin käyttää nuo vähän koppuraisiksi muuttuneet langat hyödyksi.

Tämä Petteri Punakuono on ilman varsinaista ohjetta tehty, ihan vain vapaasti virkkaillen. Vähän jouduin kyllä Googlen kuvahaulla katselemaan, miten tästä saisi tunnistettavan poron. Sarvet antoivat viimeisen silauksen. 


Ensimmäiseksi oli mieheni vuoro saada sukasta jokin yllätys. Olin ostanut pienen korttipelin kirpputorilta 50 sentillä ja pääsemme toivottavasti pelailemaan sitä jo tänään. Pelin ostamista harkitsin hintaansa nähden aika pitkään, koska asunnon raivaaminen on ollut jälleen tämän syksyn teema. Tällä viikolla olen käynyt siivoilemassa kirpputoripöytäämme useasti. Tavaravirta on siis asunnosta ulos, joten uusia hankintoja pitää harkita tarkasti.

Muiksi joulusukkayllätyksiksi olen ajatellut lähinnä aineettomia asioita, kuten lautapeli-iltaa ja niska-hartiahierontaa. Aineellisista lahjoista raha-arpa voisi olla kiva juttu, kun eihän sitä koskaan tiedä vaikka voitto osuisi kohdalle! :)

Millaisia kivoja joulukalentereita teillä on käytössä ja onko sinulla mielessäsi jokin kiva yllätys tällaiseen sukkaan? Vai onko sinusta joulukalenteri aikuisten kesken ihan turhaa hössötystä?

Mukavaa torstaita!

- Riiks

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti